Jag är känd för att inte sitta still. | Lina Sjöberg
linasjoberg

Lina Sjöberg

Annons

Jag är känd för att inte sitta still.

På fredag är det 6 veckor sedan lilla Ida kom till världen. Helt sinnes vad tiden går snabbt.

På måndag nästa vecka påbörjar jag att gå på schema i ladugården igen. Ska bli så otroligt skönt! Jag är liksom inte den som mår jätte bra av att sitta stilla. Är känd för att ha många bollar i luften, gilla att arbeta fysiskt och att vara igång.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu blir det dock annorlunda totalt när lillfia kommit till världen.

Kommer jobba 3 pass i veckan, helger. Fredag kväll, samt lördag och söndag morgon. Blir att pumpa ut mjölk så att Dennis får ta henne dessa pass. Kommer även ha hand om semineringar. Samt planering med det runt omkring.

Det känns rikigt bra faktiskt.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linasjoberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Jag är likadan. Jag jobbade med korna ganska fort efter jag hade fått barn oxå. Lillan får följa med i bärsele där det går. Man ska göra det man mår bra av. Du är stark 🐄

  1. linasjoberg
   linasjoberg

   Åh! Skönt att inte vara ensam ! 🙌🏼 Finns de möjlighet att kunna prata med dig o fråga lite hur du löst det ? 🤗

   Tack ❤

Annons
stats