Ny energi efter helgen. | Lina Sjöberg
linasjoberg

Lina Sjöberg

Annons

Ny energi efter helgen.

Efter denna helg så känns det som om jag har laddat upp med ny energi.

På vilket vis då?!

Jo genom att köra pass i ladugården. Mjölka kor, styra upp lite och bara strosa runt. Precis i min smak. Medan jag jobbat har Dennis tagit hand om Lillan. Det är en härlig känsla att komma hem ifrån morgon passet och se mina två kärlekar ligga brevid varandra och snosa tillsammans. Den känslan är obeskrivlig.

Är så skönt att kunna varva att vara hemmavid på mamma ledighet , men att däremellan kunna göra det man brinner för. Att bara släppa att vara mamma för en stund och kunna mocka skit och mjölka kor, istället för att byta blöjor och bli mjölkad själv. Det är guld!

Annars har helgen flutit på fint. Jag har kört passen för att sedan sett Dennis dragit iväg för att hjälpa till med det sista på byggnationen på Vifors. Fick även bra nog med hjälp utav en kär vän. Guld som fan!

Håller på att förbereder ett inlägg angående detta till er. Ska troligen göra en Vlogg också där ni kommer se allting genom youtube. Men inte riktigt bestämt det än.

Om 2 veckor ska vi kunna stalla in lite kvigor lät det som på far min. Vi har ju djuren inne nu redan, men det ska grupperas om. Men som sagt. Mer om det sen.

Ni får en liten Sneekpeek nedan. 👇🏻

Idag besökte jag ladugården för att Seminera ett par kor. Tyvärr blod flytning på 185 när jag körde in pistoletten , men sköt av dosen endå. Det har hänt ett x antal ggr förut att en ko tagit sig trots blod flytning. Bara att hålla tummarna ! Blev en Mansfield på henne och på 95 en dos utav tjuren Bigtime.

Även besök utav Limpan, våran foder rådgivare. Lite genomgång av året som varit , redigering utav foderstater och lite koll av djur. Han är guld han med våran Limpan! 🙌🏼

Lilla Ida ligger här bredvid mig nu. Har precis somnat efter någon timmes gnekande på grund utav magknip, en del av kvällens amning och massvis med sprattel och leenden. Herregud så mycket som händer nu. Pratar, sprattlar, vänder sig på sidan, ler, börjar lyfta på huvudet när hon ligger på mage. Fina fina Ida! ❤

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linasjoberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sabine

    Att få pausa från bebis en stund o hålla på med korna ger bådadera såååå mycket extra. luvsenergi❤️❤️❤️❤️

Annons
stats